Ders Öğretim Planı

Ders Kodu Ders Adı Ders Türü Yıl Dönem AKTS
GTP252 İş Yeri Eğitimi 927001 2 4 10

Dersin Amacı

İş yeri eğitimi gören öğrencilerin, bu eğitim boyunca raporlama yapması ve bunu sunu haline getirmesi amaçlanır

Dersin Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri

Doç. Dr. Osman GÜL

Ön Koşul Dersleri

Yok

Dersin Sunulduğu Dil

Türkçe

Staj Durumu

Yok

Dersin İçeriği

Eğitim aldığı alanda haftalık olarak raporlama ve sunu hazırlama

Değerlendirme

# Etkinlikler Yuzde Katkısı Yarıyıl İci Etkinlik Yıl Sonu Etkinlik
90 Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
91 Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60
21 Rapor Sunma 100 1
51 Sözlü Sınav 100 1

Ders İş Yükü Verisi

# Etkinlikler Adet Süresi(saat) Toplam İş Yükü(saat)
11 Soru-Yanıt 14 2 28
17 Alan Çalışması 14 8 112
20 Rapor Hazırlama 14 4 56
21 Rapor Sunma 14 3 42
48 Sözlü Sınav 14 1 14

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Saha eğitimi analizi ve raporlama
2 Saha eğitimi analizi ve raporlama
3 Saha eğitimi analizi ve raporlama
4 Saha eğitimi analizi ve raporlama
5 Saha eğitimi analizi ve raporlama
6 Saha eğitimi analizi ve raporlama
7 Saha eğitimi analizi ve raporlama
8 Saha eğitimi analizi ve raporlama
9 Saha eğitimi analizi ve raporlama
10 Saha eğitimi analizi ve raporlama
11 Saha eğitimi analizi ve raporlama
12 Saha eğitimi analizi ve raporlama
13 Saha eğitimi analizi ve raporlama
14 Saha eğitimi analizi ve raporlama
15
16

Dersin Öğrenme Çıktıları

# Öğrenme Çıktı Id Açıklama
1 1282271 Öğrenci aldığı saha eğitimi analiz eder
2 1282272 Öğrenci kazandığı saha eğitimini sunma yeteneği kazanır

Bölüm Program Çıktıları

# Program Çıktı Id Açıklama
1 69240 Gıdalarda temel işlemleri yapar.
2 69241 Gıdaların mikrobiyolojik özelliklerini bilir ve analizlerini yapar.
3 69242 Mesleki alanda sosyal sorumluluk ve etik değerler bilincine sahip olur.
4 69232 Gıdaların kimyasal özelliklerini bilir.
5 69233 Gıda endüstrisinde kullanılan alet ve ekipmanların özelliklerini bilir.
6 69234 Hijyen ve sanitasyon kurallarını bilir ve uygular.
7 69236 Kalite yönetim sistemlerini uygulamayı bilir.
8 69237 İletişim, araştırma ve bilişim olanaklarını kullanarak kendini geliştirir.
9 69239 Gıda ürünlerini işleme ve kontrol teknolojini bilir.
10 69235 Gıdalarda temel işlemleri yapar.
11 69238 Mesleki alanda sosyal sorumluluk ve etik değerler bilincine sahip olur.

Ögrenme Çıktı Matrisi

Program Çıktısı
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Öğrenme Çıktısı
1 3 4 4 3 3 4 4 2 3 3 2
2 3 4 3 3 3 4 4 2 3 3 2
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek